Online reservatie groepslessen

Milon Cirkel

Topform is trots u exclusief voor de regio een nieuw kwaliteitsvol fitnessconcept te kunnen aanbieden !

https://www.youtube.com/watch?v=sHQm-RucPZg

Wegens groot succes en als eerste in West-Vlaanderen, kan u nu sinds januari 2012 op een 2e Milon Cirkel onder één dak sporten 
Nu nog meer variatie, trainingsplezier en resultaat ...

Wat is de Milon Cirkel?
De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van twaalf verschillende volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio). In het midden van de cirkel staat een waterzuil die aangeeft wanneer u naar het volgende toestel moet overstappen. Je trainer stelt éénmaal alle toestellen voor je in, en al je gegevens worden bewaard op een chipkaart. Per toestel worden uw persoonlijke instellingen (je zitpositie , je weerstand). Je kan niet te ver bewegen. Je oefent 100% veilig! De volledige training duurt 35 minuten.

Voor wie is de Milon Cirkel?
De Milon Cirkel is dé fitnessrevolutie voor iedereen die niet graag sport, die weinig tijd heeft of die het diëten beu is. Ook de ervaren fitnesser zal verbaasd zijn over het trainingscomfort en de efficiëntie van de Milon Cirkel.

Waarom u de Milon Cirkel moet doen!
· De Milon Cirkel is leuk en u krijgt geen kans om u te vervelen. De training duurt slechts 35 minuten en u wisselt continu van toestel.
· Dankzij de chipkaart worden de toestellen persoonlijk op u afgesteld en traint u volledig op uw eigen niveau.
· Omdat u zo efficiënt traint, hoeft u voor een optimaal resultaat slechts tweemaal per tien dagen te trainen.
· De Milon Cirkel stimuleert tot 15 maal meer de vetverbranding dan een gewone fitnesstraining.
· De unieke mogelijkheid van de Milon Cirkel om de spieren extra te belasten geeft dertig procent meer spieropbouw op slechts de helft van de tijd.
· U traint zeer veilig. De automatische instelling en de elektronische beveiliging van de toestellen zorgen ervoor dat u zich niet kan forceren of kwetsen.

Na elke training op de Milon Cirkel gaat je lichaam dagenlang meer vetten verbranden door de verhoogde stofwisseling na een effectieve training!
2 x per 10 dagen de Milon cirkel is ruim voldoende voor een zeer goed resultaat doordat je dank zij de Milon Cirkel aan de juiste intensiteit oefent.
Op enkele maanden tijd zal je spectaculair resultaat hebben als je de richtlijnen van de trainers volgt en regelmatig je weerstand aanpast!

Vooraleer je voor de Milon Cirkel inschrijft, is het noodzakelijk om een gratis proefbeurt te doen op afspraak. Je mag immers enkel instappen op de Milon Cirkel als je zeker bent dat de Milon Cirkel voor jou de oplossing is!

Meer weten ga naar http://www.miloncirkel.com

Topradio spot Klik Hier

Enkele getuigenissen van onze klanten ..


powered by exsited © 2018  Topform Gullegem - info@topform-gullegem.be