Online reservaties

Clean 9 - Start met de C9 challenge

Tijdens deze vervelende periode van beperkingen hebben we het soms iets moeilijker om ons gezond gewicht te behouden. Wist je dat volgens een recente studie de Nederlander gemiddeld +/- 5 kg verzwaarde tijdens de corona-periode. 

Vandaar kan het nuttig zijn om ook even ons lichaam te resetten.  Wij helpen jou hier graag bij.

Ondertussen hebben we reeds een 30-tal personen begeleid.  De reacties zijn positief. Zo ervaren de mensen vooral dat ze zich minder opgeblazen voelen, zich veel fitter en vitaler voelen.  Daar komt als neveneffect ook bij dat ze in die korte periode (ja, 9 dagen) toch een 3-tal kg verliezen.Wat is C9 ?

Dit staat voor Clean gedurende 9 dagen. 

Dit is een 9-dagen zuiveringskuur uit het gamma van Forever Living Products,de Aloe Vera specialist.  Het hoofdbestanddeel is de aloe gel (sap) in combinatie met een aantal natuurlijke supplementen (o.a. vezels en vitamines).  Je mag ernaast ook nog fruit en groenten eten en uiteraard veel water drinken.

Voor ons, Gino en Elsje, heeft het alleszins gewerkt. Het is even afkicken van de snelle koolhydraten !

Hoewel het niet echt een dieet is, is het leuk meegenomen dat we toch in deze korte tijd een aantal kilootjes eraf gekregen hebben. Gino, - 3,6 kg (in 9 dagen, dus eigenlijk is dit zeer veel) en Elsje -1,5 kg en terug boordevol energie zitten.

Je kan deze kuur zien als een soort RESET van jouw lichaam.  Jouw metabolisme krijgt hierdoor ook een heuse boost.  Door het zuiveren breng je ook jouw lichaam terug in balans. 

Het is uiteraard belangrijk om tijdens deze kuur te (blijven) bewegen. 

Vandaar wilden de mensen die hiermee willen starten en succes boeken volop ondersteunen door

Gratis Online Trainingen voor thuis !!
An offer you can’t  refuse !

Bij interesse om dit traject samen tot een goed einde te brengen, bestel je jouw C9 box.
Je kan dit aan de balie of via de webshop van Topform.
Je kan ook rechtstreeks bestellen bij Forever en ontdek er de verschillende smaken van aloe en shakes. Ga naar https://310000114353.fbo.foreverliving.com/ 
(zoek Forever F.I.T. pakketten).  De prijs bedraagt € 126,- (+ euro transportkost)

Wanneer je jouw C9 box online hebt besteld, stuur asap een mailtje naar info@topform-gullegem.be met uw naam, adres, e-mail en telefoon en eventueel vragen ivm de C9. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor jouw eerste opstartsessie.” 

Download pdf

powered by exsited © 2022  Topform Gullegem - info@topform-gullegem.be - Algemene voorwaarden