Zoek

Algemeen

Dat voldoende lichaamsbeweging essentieel is voor een stabiele gezondheid of om uw lichaamsgewicht onder controle te houden, weet iedereen.

Toch komt men er niet altijd toe zichzelf te verwennen met een gezonde portie gezonde beweging. TOPFORM GULLEGEM (Wevelgem) is een dynamisch en vooruitstrevend centrum en sinds 1992 gespecialiseerd in verantwoorde groepslessen voor dames, heren en kinderen van alle leeftijden. Dit gebeurt onder leiding van gekwalificeerde en professionele lesgevers. Bij TOPFORM kan je terecht om jouw CONDITIE op te krikken, je ENERGIEKER te voelen, jouw FIGUUR te verbeteren, jouw SPIEREN te versterken, AF TE SLANKEN, je LEKKER IN JE VEL te voelen samen MET MENTALITEITSGENOTEN …

Zowel kinderen, jongeren en volwassenen kunnen zich uitleven in verschillende dansvormen.  Voor meer uitleg zie Dansschool en Kinderen. Sinds januari 2010  kan je bij ons ook terecht voor fitness met de Milon Cirkel. Voor meer uitleg over dit revolutionair concept, ga even een kijkje nemen op onze rubriek Fitness.Wij helpen u ook graag verder met uw vragen rond gezonde voeding, gewichtsbeheersingstips, -programma's.

Topform is verdeler van:

  • FOREVER LIVING PRODUCTS, de specialist in Aloe Vera producten voor inwendig en uitwendig gebruik.
  • LIGNAVITA (eiwitsupplementen en proteïnedieet)
  • HERBALIFE waar u terecht kan voor advies en producten (meer info zie rubriek voedingsadvies).
  • ORGANO,

Loop eens doorheen onze site om een idee te krijgen hoe we jou kunnen helpen om jouw doelstellingen te bereiken.  Vraag gerust vrijblijvend advies.

TOPFORM volgt plichtsbewust de gedragsregels van Fitness.be, de Belgische Beroepsvereniging van Fitness en Wellness.

Uiteraard blijven wij steeds de nieuwste trends binnen de fitness- en wellness sector opvolgen.

Teneinde veilige lessen van hoogstaande kwaliteit te blijven bieden, volgen Elsje en Gino geregeld bijscholingen zowel in binnen- als buitenland.

Vraag hier je gratis proefles aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.