Zoeken

Fitness

De Milon Cirkel is een slimme combinatie van 6 volautomatische krachttoestellen en 2 x 4 minuten conditietraining. Eén maal de cirkel doen duurt 17,5 minuten. Twee maal de cirkel is ideaal en kost jou slechts 35 minuten.
Met FunXtion bieden we telkens leuke, gevarieerde en uitdagende ‘Small Group Trainingen’ aan onze leden.  Een combinatie van personal training en functional training met aandacht voor de persoon en in combinatie de nieuwste technologie.  Deze trainingsvorm wint de laatste jaren enorm aan populariteit.
Maak nu kennis met de revolutionaire VIBRATIETRAINING. Door de mechanische trillingen (tussen 30 en 50 trillingen per seconde) spannen uw spieren automatisch en onbewust op : dit is de rek-reflex. Hierdoor worden de spieren 100% geactiveerd
Dit apparaat helpt u uw cellulitis en ‘probleemzones’ succesvol aan te pakken. De Vacu Step zorgt voor een spectaculaire verhoging van de doorbloeding en lymfecirculatie. De stofwisseling in de probleemzones van man en vrouw wordt verhoogd en de opgestapelde vetcellen worden bereikbaar voor het lichaam!
Belly Attack voor plaatselijke afslanking in de buikstreek. Met het totaalconcept van BellyAttack® wordt gebruik gemaakt van gepatenteerde W.F.I.R. (Wireless Far InfraRed) of vrij vertaald draadloze diepte infrarood straling technologie. Deze infrarood-dieptewarmte techniek wordt al decennia lang met succes gebruikt voor therapeutische doeleinden. Ook als afslankmethode is het zeer effectief, vooral in combinatie met (fitness)training.
Heb je nood aan een extra sportieve uitdaging ? Word je liever persoonlijk begeleid of sport je liever met een vriend/vriendin, dan is deze quasi-personal training wellicht iets voor jou.

Vraag hier je gratis proefles aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.