Kinderen

Deze lessenreeks richt zich tot kinderen van de eerste kleuterklas.4-lessenreeks : start woensdag 1 maart 2023 om 14:00-14:45
Voor kinderen van 2e en 3e kleuter. Op een speelse manier worden een correcte houding, bewegingen, ritme, mime en dans aangeleerd via eenvoudige sprookjes en op aangepaste muziek.
Hippe dansjes op recente muziek met enkele moves uit clipjes.Deze les is bedoeld voor kinderen en jongeren van 3 e leerjaar tot 2e middelbaar.
Het Zumba Kids programma is een dance- en workoutparty voor kinderen. We maken leuke dansjes op Latin muziek zoals Salsa, Merenque, Cumbia, Reggeaton, Hip-Hop. De lessen worden op een leuke en speelse manier gebracht en zijn een stimulans om extra te bewegen en te werken aan hun conditie.Lekker alle remmen los en shaken maar … Zumba, Share the fun !!
Deze opleiding richt zich tot kinderen van 8 tot 12 jaar. Er worden leuke choreo’s aangeleerd op musical nummers. Ook wordt er gewerkt rond expressie. We leren aan de hand van diverse thema’s en op een speelse manier om emoties over te brengen in onze dans.
Leuke mix van verschillende bewegingsvormen voor sportieve kids tussen 6 en 11 jaar met onder andere:- Mini-Trampolines (springen op muziek in mini-trampolines) - Drum je Fit (uitleven op muziek met drumsticks op verschillende slagvlakken) - Beweegparcours (bewegen, springen, klimmen en klauteren in een circuit)