Zoek

Kinderen

Deze lessenreeks richt zich tot kinderen van de eerste kleuterklas.
Voor kinderen van 2e en 3e kleuter. Op een speelse manier worden een correcte houding, bewegingen, ritme, mime en dans aangeleerd via eenvoudige sprookjes en op aangepaste muziek.
Hippe dansjes op recente muziek met enkele moves uit clipjes.Deze les is bedoeld voor kinderen en jongeren van 3 e leerjaar tot 2e middelbaar.
Het Zumba Kids programma is een dance- en workoutparty voor kinderen. We maken leuke dansjes op Latin muziek zoals Salsa, Merenque, Cumbia, Reggeaton, Hip-Hop. De lessen worden op een leuke en speelse manier gebracht en zijn een stimulans om extra te bewegen en te werken aan hun conditie.Lekker alle remmen los en shaken maar … Zumba, Share the fun !!
Leuke mix van verschillende bewegingsvormen voor sportieve kids tussen 6 en 11 jaar met onder andere:- Mini-Trampolines (springen op muziek in mini-trampolines) - Drum je Fit (uitleven op muziek met drumsticks op verschillende slagvlakken) - Beweegparcours (bewegen, springen, klimmen en klauteren in een circuit)
Deze opleiding richt zich tot jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen met minimum 2 jaar danservaring.Met Show Dance gaan we samen een mooie choreografie dansen die er spectaculair uitziet voor de toeschouwer en waarbij het de bedoeling is om het publiek te vermaken. Er kunnen alle soorten types en genres van dans in voorkomen.