Zoeken

Groepslessen

Dit is onze selectie Groepslessen:
Zumba is wellicht ondertussen door iedereen reeds gekend. Een kombinatie van bewegen op LATIN-muziek en aerobe lichaamstraining.Zumba is de ideale manier om je conditie naar een hoger niveau te brengen en calorieën te verbranden.
Een uitstekende training indien je de spieren van de buik, benen en billen (BBB) wil verstevigen en een slanker uiterlijk nastreeft.Deze les is geschikt voor beginners en gevorderden.
Deze veilige en efficiënte workout is een combo van buik-, benen & bilspieren.
Er worden oefeningenreeksen aangeboden om de rompspieren te versterken afgewisseld met verschillende cardio-oefeningen ter verbetering van het uithoudingsvermogen. Om het geheel leuk en aangenaam te maken wordt er gewerkt op pittige hedendaagse muziek.
Fatburner is een interval training. Je krijgt korte, maar intensieve oefeningen. Deze zorgen ervoor dat jouw anaerobe stofwisseling wordt gestimuleerd en hierdoor ook jouw vetverbranding. Voor efficiënte vetverbranding hebben we namelijk zoveel mogelijk spiermassa nodig.
Is een cardio– en spiertraining met drumsticks, op opzwepende ritmische muziek.
Springen doe je reeds vanaf heel jonge leeftijd. Dit staat symbool voor plezier en geluk. Springen stimuleert ook de aanmaak van endorfine en serotonine waar je blij van wordt. Daarnaast helpt het je om op een leuke manier calorieën te verbanden.
Hier komen afwisselend spierversterkende oefeningen en eenvoudige bewegingen ontleend uit aerobic en step aan bod. Een uitstekende mix indien je zowel uw spieren wilt in vorm brengenen uw (vet)verbranding wilt stimuleren. Heel gevarieerd en zowel geschikt voor de beginnende als meer gevorderde sporter.
Deze inmiddels heel populaire indoor conditietraining op de fiets biedt een gevarieerd programma met wisselende weerstand (dwz heuvels, afdalingen, spurtjes) en ook spierversterkende oefeningen voor het bovenlichaam zijn mogelijk.
Wil je ook werken aan een stevige romp op een veilige en rustige manier ? Hier train je niet enkel jouw core, maar wordt ook gewerkt aan evenwicht en de soepelheid van het lichaam.
Heb je ook nood aan een relaxmoment of om even te onthaasten of om je spieren soepel te maken en je lichaam leniger ? Dan is deze les beslist iets voor jou !!

Gelijk proeftraining aanvragen, vul je gegevens hieronder in!

Vraag hier je gratis proefles aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.