Zoek

Milon Cirkel Gullegem

Wat is de Milon Cirkel?
De Milon Cirkel is een slimme combinatie van 6 volautomtische krachttoestellen en 2 x 4 minuten conditietraining. Eén maal de cirkel doen duurt 17,5 minuten. Twee maal de cirkel is ideaal en kost jou slechts 35 minuten.

In het midden van de cirkel staat een centrale zuil die aangeeft wanneer u naar het volgende toestel mag overstappen. Je trainer stelt éénmaal alle toestellen voor je in en al je gegevens (zitpositie, weerstand, bewegingsamplitude) worden bewaard in de cloud. Je kan niet te ver bewegen. Je oefent 100% veilig! Regelmatig kan je samen met jouw coach jouw progressie opvolgen op de computer en via de gratis Milon ME App jouw prestaties bekijken op jouw smartphone.

 

Voor wie is de Milon Cirkel?
De Milon Cirkel is dé fitnessrevolutie voor iedereen die niet graag sport, die weinig tijd heeft of die het diëten beu is. Ook de ervaren fitnesser zal verbaasd zijn over het trainingscomfort en de efficiëntie van de Milon Cirkel.

Sneller afvallen - Meer spieropbouw - Preventie en functieherstel bij rugklachten

Ook geschikt voor senioren en niet-sportievelingen !

Waarom u de Milon Cirkel moet doen!

  • De Milon Cirkel is leuk en u krijgt geen kans om u te vervelen. De training duurt slechts 35 minuten en u wisselt continu van toestel.
  • Dankzij de chipkaart worden de toestellen persoonlijk op u afgesteld en traint u volledig op uw eigen niveau.
  • Omdat u zo efficiënt traint, hoeft u voor een optimaal resultaat slechts tweemaal per tien dagen te trainen.
  • De Milon Cirkel stimuleert tot 15 maal meer de vetverbranding dan een gewone fitnesstraining.
  • De unieke mogelijkheid van de Milon Cirkel om de spieren extra te belasten geeft dertig procent meer spieropbouw op slechts de helft van een normale training.
  • U traint zeer veilig. De automatische instelling en de elektronische beveiliging van de toestellen zorgen ervoor dat u zich niet kan forceren of kwetsen.

Na elke training op de Milon Cirkel gaat je lichaam dagenlang meer vetten verbranden door de verhoogde stofwisseling na een effectieve training!
2 x per 10 dagen de Milon cirkel is ruim voldoende voor een zeer goed resultaat doordat je aan de juiste intensiteit oefent.
Op enkele maanden tijd zal je spectaculair resultaat hebben als je de richtlijnen van de trainers volgt en regelmatig je weerstand aanpast!

Vooraleer je voor de Milon Cirkel inschrijft, is het noodzakelijk om een gratis proefbeurt te doen op afspraak. Je mag immers enkel instappen op de Milon Cirkel als je zeker bent dat de Milon Cirkel voor jou de oplossing is!

MILON CIRKEL = SNEL – VEILIG – EFFICIENT – PLEZIERIG

Vraag hier je gratis proefles aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.