Zoek

FIT & STRONG circuit (FunXtion)

Met FunXtion bieden we telkens leuke, gevarieerde en uitdagende ‘Small Group Trainingen’ aan onze leden.  Een combinatie van personal training en functional training met aandacht voor de persoon en in combinatie de nieuwste technologie.  Deze trainingsvorm wint de laatste jaren enorm aan populariteit.

DIGITAL is the NEW PERSONAL

Een groot scherm toont hoe de verschillende oefeningen moeten uitgevoerd worden.  Dit scherm bevat ook een database met duizenden verschillende oefeningen zodat je steeds voldoende afwisseling hebt om te sporten.

Kleine groepjes tot max. 12 personen krijgen een training van ongeveer 30 minuten.  Hier haal je werkelijk alles uit je workout. In een circuit-vorm train je jouw lichaam met diverse materialen zoals kettlebells, bokszakken, core bags, halters, speedladders, battle ropes en nog veel meer. Onder leiding van een hiervoor opgeleide coach en op de beats van de beste hits van nu, verbrand je ontzettend veel calorieën en werk je aan je conditie, krachtuithoudingsvermogen en je core. Het wordt dus nooit vervelend !

FunXtion is een relatief nieuw fitnessconcept waarbij functioneel trainen centraal staat. De oefeningen die tijdens een FunXtion training uitgevoerd worden, zijn opgebouwd uit natuurlijke basisbewegingen zoals duwen, trekken, roteren en het buigen van de knieën. Hoewel er verschillende FunXtion lessen zijn voor verschillende doelgroepen, volgen alle FunXtion lessen een vaste structuur. Na een zogenaamde ‘movement preparation’, (opwarming). wordt de training gedaan in zes verschillende zones; een Strength zone, een Bokszak zone, een Kettlebell zone, een Powerbag zone, een Core zone en de SAQ zone (Speed, Agility and Quickness). Maandelijks  worden weer andere oefeningen gedaan zodat de training effectief en leuk blijft. Tijdens een les wordt elke oefening afhankelijk van het programma 30-60 seconden uitgevoerd, waarna men doorschuift naar de volgende zone. Elke zone komt twee tot drie keer aan bod.
Nadat alle rondes zijn afgerond wordt er een cooling down uitgevoerd.

Voordelen van FunXtion

  • Je hebt plezier tijdens het trainen
  • Je blijft langer gemotiveerd en kunt het trainen beter volhouden
  • Je traint met persoonlijke begeleiding
  • Je prestaties kunnen via de speciale FunXtion app op social media geshared worden.
  • Je blijft langer gemotiveerd.
  • Je hebt een grotere interactie met andere deelnemers
  • Je traint in kleine groepjes.
  • En je zit vol met energie!

Iedere maand wisselen de programma’s, dus saai wordt het nooit!

Voor wie?

Funxtion trainingen zijn in principe voor iedere leeftijdsgroep geschikt. Veel oefeningen zijn vrij explosief van aard. Bij klachten of blessures kan de instructeur vaak alternatieven aanbieden voor bepaalde oefeningen zodat er ook met een blessure goed getraind kan worden.

Vraag hier je gratis proefles aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.