Zoek

Belly Attack

Belly Attack voor plaatselijke afslanking in de buikstreek

Met het totaalconcept van de BellyAttack wordt gebruik gemaakt van gepatenteerde W.F.I.R. (Wireless Far InfraRed) of vrij vertaald draadloze diepte infrarood straling technologie. Deze infrarood-dieptewarmte techniek wordt al decennia lang met succes gebruikt voor therapeutische doeleinden. Ook als afslankmethode is het zeer effectief, vooral in combinatie met (fitness)training.

Uit onderzoek is gebleken dat de infrarood straling meerdere positieve effecten heeft op het menselijk lichaam, zoals vermindering in stijfheid en de afvoer van afvalstoffen. Als u sport zonder W.F.I.R. zal uw buik altijd koud blijven. Wanneer u gebruik maakt van de BellyAttack® wordt uw buik verwarmd. Dit zorgt ervoor dat de bloedvaten uitzetten en de vetverbranding zal hierdoor enorm toenemen. De resultaten zijn verbluffend! Met deze methode verliest u gemiddeld 1 à 2 kledingmaten in slechts 4 weken.

Het trainen met behulp van deze infrarood-dieptewarmte techniek wordt steeds populairder maar is tot op heden altijd erg beperkend geweest doordat de apparatuur op het lichtnet aangesloten moet worden. Met de draadloze BellyAttack® zijn geen kabels meer nodig en heeft men volledige bewegingsvrijheid. Dit biedt de mogelijkheid voor maximale vetverbranding tijdens uw favoriete fitnesstraining, groepsles of tijdens het joggen. De resultaten zijn dan ook verbluffend!

Hoe werkt het?

Het menselijk lichaam bestaat voor 70% uit water/vocht. Infrarood-dieptewarmte dringt diep in het lichaam door en activeert de watermoleculen in het lichaam. Deze actieve watermoleculen verhogen de bloedcirculatie en de efficiëntie van het metabolisme waardoor afvalstoffen, zoals zware metalen etc. sneller en efficiënter worden afgevoerd. Ook de zuurgraad in het bloed wordt minder waardoor er meer zuurstof in het bloed komt.

De onzichtbare stralen van de korte, 'normale' infrarood stralen kunnen niet door het lichaam worden opgenomen. Met infrarood-dieptewarmte stralen is het wel mogelijk om diep het lichaam binnen te dringen en daar voor warmte te zorgen. Hierdoor verwijden de haarvaatjes wat weer resulteert in een betere bloedcirculatie. Ook het metabolisme van de weefsels en cellen wordt geactiveerd. Dit is ook zeer bevorderlijk voor het afvoeren van de afvalstoffen en zware metalen uit het lichaam.

De ‘normale’ infrarood straling zorgt voor een warmte sensatie op de opperhuid. Deze infrarood straling penetreert de huid minimaal binnen. Infrarood-dieptewarmte is een stuk sterkere straling en staat ook een stap hoger in het infrarood-lichtspectrum. Infrarood-dieptewarmte straling penetreert de huid 40 tot 50 keer dieper dan de ‘normale’ infrarood straling. Wanneer u in combinatie met infrarood-dieptewarmte gaat sporten bereikt u dubbel resultaat in hetzelfde uur. Met de BellyAttack kunt u tijdens uw favoriete groepsles of fitnesstraining 100% meer resultaat halen!

https://www.youtube.com/watch?v=0z2PFvBEM6U

De BellyAttack kan gebruikt worden met:

  • Groepstrainingen zoals: aerobics, step, spinning, danslessen etc.
  • Milon Cirkel

 

De BellyAttack is uitsluitend te gebruiken bij een BellyAttack Center en is niet verkrijgbaar voor particuliere verkoop.

Eindelijk een strakke buik? Doe nu mee met deze revolutionaire manier van afslanken…

Vraag hier je gratis proefles aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.