Zoek

Lignavita

Met Lignavita kiest u voor het verstandig afslanken op basis van eiwitten als voedingssupplement. Met een eiwitsuppletie verbrandt u 85 tot 90% van de vetmassa, terwijl u de spiermassa behoudt.

Hoe gaat zo’n proteïne afslankprogramma te werk ?
Bij een hyperproteïne afslankprogramma wordt de opname van koolhydraten en vetten beperkt. Dit zijn de brandstoffen voor ons lichaam. Er worden vooral proteïnes (eiwitten) geleverd om onze spiermassa in stand te houden.

Afhankelijk van het aantal kilo’s dat u wenst te verliezen en uw BMI, kan u een strikte of gematigde kuur volgen.

Tijdens de strikte kuur stelt u uw dagelijks menu samen op basis van 4 Lignavita supplementen per dag, aangevuld met de toegelaten groenten. In geval van honger mag u in de loop van de dag een bijkomend eiwitsupplement nemen.

Een gematigde kuur laat u toe éénmaal per dag (’s middags of ’s avonds) een eiwitrijke en koolhydratenarme maatlijd te eten. Wat dit omvat wordt in detail besproken bij aanvang van het dieet.

U zal snel een maatje minder hebben zonder knagend hongergevoel en zonder roofbouw te plegen op uw gezondheid.

Welke resultaten mag je verwachten van dit proteïne-dieet ?
Gemiddeld is 2 kg gewichtsverlies per week de norm. Het gewichtsverlies gaat tot 10 kg (waarvan tot 90% vet) per maand.

U kan starten met een starterspakket van 7 dagen. Zo’n pakket bevat een mix van verschillende gerechten. Op die manier kan je de verschillende gerechten proeven.

Probeer dit dieet niet zonder professionele begeleiding, vraag ons steeds om vrijblijvend advies en gratis begeleiding om maximaal rendement uit dit dieet te halen.

Neem contact op en regel een vrijblijvend gesprek.

Klik hier voor een overzicht van de startpakketten.

Meer weten over de producten, klik hier