Search

Vacu Step

TRAINEN OP DE VACU STEP…..

Dit apparaat helpt u uw cellulitis en ‘probleemzones’ succesvol aan te pakken. De Vacu Step zorgt voor een spectaculaire verhoging van de doorbloeding en lymfecirculatie.
De stofwisseling in de probleemzones van man en vrouw wordt verhoogd en de opgestapelde vetcellen worden bereikbaar voor het lichaam!

Hoe werkt het?
Oorzaken van Cellulitis en figuurproblemen
· Erfelijke factoren
· Tekort aan beweging
· Eet en drinkgewoonten
· Overgewicht
· Verzwakking van de steunstructuren
· Verstoring van doorbloeding en lymfecirculatie

Wat doet de Vacu Step hieraan?
In de Vacu Step wordt een elliptische beweging (type crosswalker) uitgevoerd in een ruimte met een onderdruk. Hierdoor stijgt de doorbloeding in de huid en het vetweefsel tijdens de training. Hierdoor worden de vetcellen in de probleemzones bereikbaar voor het metabolisme.

Voor wie is de Vacu Step geschikt?
In de Vacu step ga je niet vanzelf afvallen! Gewicht verliezen kan enkel met een correcte voeding. De Vacu Step is bedoeld voor dames en heren die ondanks een correcte voeding en sport er niet in slagen om op de juiste plaatsen af te slanken. Als er onvoldoende doorbloeding is in de huid en in de vetreserves, dan kan het lichaam er niet aan, zelfs niet bij een streng dieet of door intensief te sporten!
De Vacu Step zorgt voor een intensieve doorbloeding van de probleemzones!

Wat moeten we bereiken?
· Sterk verhogen van de doorbloeding van de probleemzones
· ‘Doorspoelen’ van de weefsels met lymfevocht
· Succesvol de vetcellen van de probleemzones laten deelnemen aan de energiehuishouding van het lichaam.
· Een energiebehoefte uit de vetreserve creëren door het lichaam enerzijds meer energie te laten verbruiken en anderzijds minder energie ter beschikking te stellen via de voeding.

De Successtory van de Vacustep
De Vacu Step brengt een groot aantal spieren in beweging terwijl er extern een onderdruk opgebouwd wordt. Deze onderdruk zorgt voor:
· Een verhoogde doorbloeding van de kleine bloedvaatjes in de huid en het onderhuids vetweefsel
· De kleppen van het lymfesysteem worden geopend.

Door de contractie van de spieren stijgt en daalt deze onderdruk in de verschillende zones alternerend. Dit zet een pompsysteem in werking. Bloed en lymfe wordt in en uit de anders slecht doorbloede weefsels gepompt. Door de stijging van de algemene bloedcirculatie worden vetcellen en afvalstoffen uit de probleemzones weggetransporteerd.
Vergelijk het met deze beeldspraak: een vuile spons drijvend in een emmer water blijft vuil. Afwisselend uitknijpen en opzuigen van water zal deze spons reinigen. Dit effect zal versneld worden indien dit gebeurt onder een straal stromend water!

Resultaten
· Duidelijke verbetering van de huidstructuur door de afvoer van de afvalstoffen
· Minder vasthouden van vocht.
· Reductie van de vetreserve in de probleemzones bij een gelijktijdig creëren van een energiebehoefte
· Sterk verhoogde doorbloeding en lymfecirculatie. Ook dagen en weken na de behandeling is dit merkbaar: minder last van zware benen en minder last van ‘koude voeten’.
· Reductie van de omvang! Centimeterverlies en verbetering van de huidstructuur! Cellulitis wordt aangepakt!
· Slechts 2 kg verliezen kan 1 à 2 kledingmaten verschil maken. Dit geldt voornamelijk voor de dames die steeds broeken en rokken moeten kopen die te ruim rond hun middel zitten maar spannen op de billen en dijen!

TARIEVEN
20 BEURTEN         € 200,00
10 BEURTEN         € 110,00
1 BEURT                € 12,50

Praktisch ?
Elke sessie is op afspraak en duurt +/- 30 minuten.